FK Vojvodina uit

Vojvodina-uit: wordt nog lastig na de matige thuispot. De grote schoonmaak in de selectie is begonnen. Benieuwd wat die op gaat brengen, zo populair zal deze uitverkoop niet zijn vrees ik.

Farioli begint verrassend met dezelfde basis. Dat is in de eerste helft goed te zien. Het is tikkie breed en tikkie breed bij Ajax. Werkelijk niet om aan te gluren. Rensch en Taylor maken er een potje van en Rasmussen speelt als een wijf, sorry dames. Vojvodina mist een kans en Ajax krijgt geen kans, op een geblokt slim hakje van Sutalo na. Rust 0-0. Slechter kan haast niet.

Na rust komt B van de B voor de dramatische Taylor. Uit het niets, uit een corner komt Ajax na 8 minuten op 0-1 als Sutalo uit de rebound van een kopbal van Akpom attent scoort. Al snel is het 1-1 als Hato zijn tegenstander aan het zoeken is en Sutalo de voorzet in eigen doel tikt.

Direct komen Godts en Berghuis voor de wederom onzichtbare Forbs en Rasmussen. Direct zien we meer lijn. 10 minuten voor tijd komt Bertje erin voor de hard werkende maar ongelukkige Chupa Chup. Ajax krijgt ruimte en benut die goed. Eerst schiet Hato in minuut 85 na een tikje van Berghuis de bal in de bovenhoek en in blessuretijd zorgt Bertje voor het toetje. Lekker binnenkomertje.

Maar man man man: wat was dit wederom een zwakke vertoning van Ajax. Hopen dat Brobbey en Bergwijn snel terugkomen en we gaan spelen met een ander middenveld. Op naar 🇬🇷🇬🇷🇬🇷