NAC uit

NAC-uit: eindelijk weer eens. Wel jammer van dat vreselijke uitvak. Farioli gokt wederom en komt met 8 (!) wijzigingen. Te veel om op te noemen. Iedereen vraagt zich af waarom hij niet met de sterkste basis begint.

Ajax loopt tegen een muur aan al krijgt en mist Brobbey al snel een kans. Daarna speelt Ajax een bloedeloze en emotieloze eerste helft. Balbezit genoeg, geen kans gecreëerd. NAC, met veel inzet spelend blijft simpel overeind. Rust 0-0.

Pas na een kwartier wisselt Farioli. Berghuis, Taylor en nota bene Fitz Jim komen. Een minuut later is het 1-0. Tja…… Uit een dood spelmoment, het zegt alles, komt Ajax op 1-1 als Hato een corner van Berghuis inkopt. Er overheen zou je zeggen. Helaas, Akpom mist nog een halve kans en in blessuretijd wordt het 2-1 na een aardige dekkingsfout. Ajax is niet in staat geweest de wedstrijd om te keren. Resultaat van een gebrek aan beleving en kwaliteit.

Farioli wordt als het zo doorgaat een Mislintat 2: al dat geblabla over data: begin gewoon met je sterkste opstelling. Opa is dat wetenschappelijk gebazel helemaal zat. Nu komt er Italiaan van de verdiende miljoenen in de uitverkoop: Opa ziet liever wat creativiteit en scorend vermogen erbij. De laatste 4 wedstrijden 3 doelpunten gescoord: trieste cijfers